BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

satu masa dulu

Sunday, May 29, 2011 at 12:50 PM


hurmmm...tak tau lak asal tibe-tibe teringat lagu ni..ok kalau dengar lagu dido - here with me ni teringat cerita series Roswell..cerita ni fames time aku form 2...tahun 2001 kot kat tv 2...tak silap hari selasa pukul 9 malam...best gak layan cerita ni dulu...coz dulu lepas tengok cerita ni..esok pegi sekolah duk cerita dengan si izuan, azree, anuar n syamin...haha childish sungguh..
tapi macam time form 3 coz time tu syamin takde...kelas lain...hahaha

cerita ni tentang 3 orang alien yang datang kat roswell tapi dalam badan manusia la... eh jap alien pggl orang ke ekor ah? aku dah xberapa ingt sangat la cerita ni...tapi yang best tu coz dorang ni ade kuasa....haaaaa!!! bab-bab ade kuasa ni yang aku syoookk~ tengok...tatau la asal.. kalau bab-bab ade kuasa ni aku jadi lain macam bai...lepas abes tengok satu cerita yang ade kuasa ni mesti aku akan berangan pastu masuk dalam mimpi...sampai la ni laa...haha lagi-lagi kalau bab terbang-terbang memang aku suke...dah-dah melalut dah ni... lagi satu coz awek dia cute tu yang suke tengok tu..time ni katherine haigl pon muda lagi kot...haha
aku nak suruh izuan buat review pasal cerita favorite dia popular lak...

4 comments

  1. Izuan Idris Says:

    hahah, best siot time2 layan series nie dulu kat tv.. skang xdak masa da la bukak tv semata-mata nk tgk series nie semua.. huhu

  2. boneka Says:

    haha..
    tibe-tibe lak teringat pasal bende tu...
    to konye post pasal bended tu bagus detaill...
    akunye cam haram..
    haha

  3. tp kenapa roswell tetibe abes cmtu je? aku xtaw pon ending dia..novel pon jual x abes series jugak :'( buat review cite katie holmes tu......lupa lah cite..ha Dawson's creek!!!

  4. boneka Says:

    eh cerita dia abes laa..
    aku tgk smpi abes kot...
    tp xingt lak ending dia cane...
    haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...