BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

DotA

Saturday, May 28, 2011 at 5:29 AM

hurmmm…aku rasa dah tiba masa aku cerita pasal favourite game aku buat masa sekarang ni…aku mula main dota ni masa sem 6 diploma dulu…lame dah 3 tahun lepas…tapi tu main saja-saja…start tahun ni baru aku mula main serius…tu yang noob-noob tu…dota ni satu game strategi macam perang gak la…tapi takde la bawak ramai-ramai pegi serang kubu tembak-tembak sampai mati pastu pacak bendera jadi abang kawasan…haha..kalau nak tau try la google dota…kalau nak cerita panjang lebau nanti…yang aku boleh bagi tau ni je maksud dota.

DotA - Defence of the Ancient

aku suka main dota ni sebab dia memang guna iQ la…macam mana nak guna skill…timing kene perfect…macam mana nak caounter balik enemy…tu diaa…cakap macam pro plak…1st time masauk tournament kat mimet memang tak sangka dapat no 2…masa 1st game tu memang ayam kami kene bantai…malu weh nak bangun dari kerusi tu…tapi kami main balik betul-betul..last-last masuk final dapat no 2..tak sangka plak…tp tahun lepas dapat no1 weh duit rm 300!!!haha

tapi aku tak bangga semua tu…sebab bila main dengan kawan-kawan kat garena aku rasa memang aku noob gila…kat garena nil ah aku jupe membe yang banyak ajar aku… lagi satu bagus tentang dota ni kita boleh buat kawan…ramai dah aku kenal dari kawan sekolah ke budak-budak kepong, budak uitm, kulim, johor n last sekali baru-baru ni kenal kat RGC orang indonesia…imba weh dia!!!

Bila dah start main online ni..mula la belajar shortform tak pon ayat-ayat time sembang..

Noob- newbie

Cb-cibai

Mid ms- mid miss,

Btm ms – bottom miss

Top ms – top miss

Mh- maphack

o0o- fuck

gg-goodgame

tapi satu je aku tak paham tentang orang yang tak main dota…selalu je macam tak puas ati…ape-ape mesti cakap ayat yang sama

“dota je keje”

“ko xde keje lain ke? Dota je!!”

“Dota!dota!dota!”

Ape bezanya dengan dorang yang main PES 3-4 jam dengan aku main dota 3-4 jam? Dia main game aku pon main game…xpon ape beza dengan dorang yang tengok movie sampai 5-6 season dengan aku main game 3-4 jam?

Waste of time? U also waste ur time dude!

Get a life? Hurm…like u living ur life with full of happiness and joy…duhh~

Ape-ape pon membe-membe dota memang best…hahaha!

P/S: post ni mmg xde motif....

3 comments

  1. Zul Fattah Says:

    haha.. ooo ko geng dota juga eh.. sama r.. nak lawan tak..??
    just 4 fun..

  2. boneka Says:

    haha...
    bley je xde hal...
    suka2..

  3. putang ina pfttt :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...