BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

masalah yg xpernah hilang

Wednesday, May 18, 2011 at 3:46 PM

Bende ni aku dah rasa sejak dari kecik dulu lagi…Tatau la fmly aku yg lain rasa ke x..xpon dorg xamek kesah pon…masalah ni penah ubah hidup aku dulu…aku sesat buat masa sementara…cube nak carik kebebasan..kebebasan dari masalah ni…tp nasib baik tuhan masih sayang aku..aku kembali ke pangkal jalan…tapi masalah ni datang lagi…aku taknak terpesong lagi…aku tak sanggup dah hadapi sorang-sorang…tp kalau aku cerita kat orang lain…malu la aku..mane nak letak muka ni…maruah aku…rasa berat pikul masalah ni…xsanggup dah aku nak pikul nk bagi kat orang lain…aku tatau nak bagi kat sape…oiii!!!xkan korang xrasa?xkan sikit pon xrasa???simpatilah sikit oiii!!!macam mane kalau aku dah xde nanti?baru korang nak sedar ke masalah tu?mungkin luaran aku Nampak ceria.,,happy je manjang…tapi dalam hati ni kusut!!!tau aku harapan…tapi tak boleh la nak kasi aku pikul sorang-sorang…ape guna korang sume ade? Tak suke ke tengok sume orang bahagia??tak suka ke tengok semua ceria???tolonglah…buat kali terakhir aku mintak tolong pikul same-same masalah ni…aku xlarat…xlarat sangat-sangat…

9 comments

  1. Anonymous Says:

    :(

  2. shy2someone Says:

    oooo...da boleh komen da..yeahh

  3. boneka Says:

    zzz

  4. Miss Ayue Says:

    biaselah zam. semua org ade masalah masing masing. ade jugak yg baik nye nti, contohnya hati akan dicuri budak ffoundation yg super dupe cute ke. kan. ((; life is just as it is.

  5. boneka Says:

    ayue...like2 yg bab bdk fndarion 2...ahahaha

  6. SaFiYah Says:

    aish..cecite cecite...nk tau gak...dl ok je nk story mory..hihi...sj je nk nyibuk kt cnie..hehe..

  7. boneka Says:

    haha...
    tgk la cane...

  8. [A]m Says:

    nape nier abg zammy..
    ce cite ce cite..
    dgn adq2 pn xnk cite..

  9. boneka Says:

    haha...
    ade la prob ckt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...