BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

aktiviti masa lapang

Tuesday, July 5, 2011 at 8:07 PM
disebabkan terlampau bosan pas abes belaja ni and masih menganggur lagi, aku tak tau nak buat apa. mengadap lappy ni seharian je. so aku try la search macam - macam. pastu datang lak idea nak edit-edit gambar ni. edit guna adobe Photoshop cs5. edit simple-simple je. xde la edit xtream sangat. newbie je pon. so nak share beberapa picture yang aku dah edit hasil dari DSLR izuan idris....



purple sunrise


fish eye


sunrise + lens flare



semua gambar ni di tangkap dekat broga hill sabtu lepas. hasil dari edit ni memang puas ati coz rasa macam smart plak...haha

6 comments

  1. Miss Ayue Says:

    zam, aku nak pi broga. len kali ajak la aku!

  2. boneka Says:

    hahah...
    mmg puas ati pegi broga...
    penat nk naik..tp ble smpi ats...fuhhh~ view cantik :)

  3. [A]m Says:

    wer.. aku pn nk pg jgk..
    xpenah pg lagi nier..
    hahahaha..

  4. boneka Says:

    pongeh weh pegi...
    next week da puasa kot...

  5. [A]m Says:

    lepas puasa kite pg..
    amcm.. mau ka??

  6. boneka Says:

    1st raya pegi amacam??mkn lemang bagai atas tu...ahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...