BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

d u n i a w i

Tuesday, December 14, 2010 at 11:05 AM
Hari ni bila on fb tengok kat wall ade gambar kawan yg bertunang di-upload...even tiap-tiap minggu ade membe yang kawen...dalam umur sekarang dorang dah dapat apa yang perlu di dunia ni...hidup mereka dah complete dah bagi akui...tinggal kerja dan bagi nafkah kat keluarga....hidup sampai tua...yela dah keje, kereta dah ada, kewangan dah stabil, pastu kawen...ape lagi yang tak cukup kat dunia ni??

tapi bagi aku...
semua xde..haha...dalam umor yg macam ni takde ape-ape memang kerugian...dah la belajar lagi...kereta pon xde...awek??ahaha...yang tu tatau bila bleh ade...niat dia hati memang nak berpasangang...tapi tu la...jodohnye takde...bila tengok membe2 kawen dalam hati ni tertanya plak bila masa untuk aku...kawen ke aku nanti?haha kalau umor sekarang ni pon takde awek...bila plak la aku nak kawen nye...adehhh...

tapi bagi aku...
yang tu semua tak penting...ape yang penting aku nak senangkan family aku dulu...family comes first babe...Insyallah kalau dah mula bekerja nanti aku ingat nak kumpul duit nak bawak mak and abah pergi haji...tapi amek masa yang lama kot...sempat ke?belikan abah kereta mercedes...
perghhh...compem tersenyum lebar muka orang tua tu nanti...haha...tapi tu semua akan datang...Insyallah kalau panjang umor and murah rezeki dengan ketentuan tuhan jadi laa...bila semua tu dah satel baru pikir pasal kawen kot...haaaaa...umor bape lak tu???haha dah tua kot...^^

tapi bagi aku...
semua tu aku tolak tepi...ape yang penting tanggungjawab sebagai anak...dah banyak sangat pengorbanan dorg ni dalam hidup aku...lagipon aku tatau ape aku kejar kat dunia ni...masih mencari-cari lagi...@@

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...